Vragen over Wimperverlenging

Elke wimperextension wordt individueel, wimper per wimper met een speciale chirurgische en hypoallergene lijm bevestigd. Wimpers worden niet op je huid, maar op je wimperharen geplakt. Ik gebruik enkel de beste producten op de markt, zowel lijm als wimpers zijn van London Lash & Lash Extend. Alles is animal cruelty free, daar ik geen dierlijke producten of wimpers gebruik. Zo krijgen al jouw wimpers meer volume en lengte, zonder deze te beschadigen. Reken op een tweetal uur voor een nieuwe set; een dik uur en half voor retouches afhankelijk van welke look je oogt.

Hoe lang blijven de wimperextensions?

Ongeveer 4-5 weken als je ze met zorg en respect behandelt, de groeicyclus van wimpers is ongeveer 25-28 dagen. Wimperextensions kunnen dus geen drie maanden blijven, daarom is het aangeraden de wimpers om de 2 à 3 weken te laten bijvullen. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: als je natuurlijke wimpers eraf vallen, vallen de extensions ook mee. Om een volle rij wimpers te behouden, laat je het best om de zoveel weken bijvullen.

Nieuwe set

One by One Eyelash

€85

Eyelash Russian volume

€105

Eyelash Hybride

€95

Russian volume Glamorous

€125

Retouche : *aan te raden na max. 3 weken*

Retouche one by one

€45

Retouche Russian volume

€55

Retouche Hybride

€50

Retouche Glamorous

€60
***Gelieve op de afspraak te komen zonder mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en gelieve uw wimpers ook niet te laten krullen.